IT Management Group

Inschrijfformulier

13-8-2020
Man   Vrouw  
PR2PR
PRINCE2 Practitioner (PR2PR)
Ja   Nee  


Hieronder vragen wij een afleveradres. We gebruiken dit afleveradres indien van toepassing voor het opsturen van trainingsmateriaal.


Voorwaarden

Op uw inschrijving zijn de Algemene Voorwaarden van de IT Management Group (Public) van toepassing. Aanvullend gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

1) Na inschrijving heeft u 14 dagen bedenktijd. Annulering binnen de bedenktijd is kosteloos.

2) Indien u de training annuleert of verzet tot aan zes weken voorafgaand aan de start van de training, dan betaalt u geen kosten.

3) Indien u de training annuleert of verzet tussen de zes en de drie weken voorafgaand aan de start van de training, dan betaalt u 50% van de totale trainingskosten.

4) Indien u de training annuleert of verzet minder dan drie weken voorafgaand aan de start van de training, dan betaalt u 100% van de totale trainingskosten.

5) Bij onderbreking van deelname aan een training, betaalt u 100% van de totale trainingskosten.

6) In geval van uitstel door ziekte of calamiteiten minder dan drie weken voorafgaand aan de start van de training kunt u uw training verzetten, wij brengen hiervoor 35% van de trainingskosten extra in rekening. Indien u plots verhinderd bent, kunt u zich altijd kosteloos laten vervangen door een collega.

Ja